+359 (0)2 997 70 72[email_protected]

ИНОВАЦИИ В ДЕЙСТВИЕ - част 2

ИНОВАЦИИ В ДЕЙСТВИЕ - част 2

Тази седмица гост на нашето училище е СУ "Христо Ясенов" - иновативно училище от град Етрополе. Целта на работната среща е запознаване с метода САУНДПЕЙНТИНГ. 

Третокласници-гости и третокласници - домакини от 3.Г клас провеждаха многобройни съвместни дейности в часовете по български език и литература, математика, музика.
 
Съвместен Открит урок със саундпейнтинг се проведе още първия ден (20.11.2019 г.) пред обучаващи се директори и преподаватели в НЦПКПС - гр. Банкя.
 
Презентация и уъркшоп по саундпейнтинг бяха направени в следобедните часове в Музея на училището. Съвместните дейности на базовата иновативна паралелка и гостите продължиха с екипни интерактивни задачи по математика и български език и литература. Разбира се, не беше пропуснат и Турнирът по четене.
 
Гостуващата група наблюдава частично прилагането на метода САУНДПЕЙНТИНГ в 1. Г клас, в час по математика, където остана приятно впечатлена.
Сътрудничеството и представителните изяви стимулираха интереса и учебната активност на децата.
 
В час по изобразително изкуство учениците от двете училища нарисуваха любим саундпейнтинг знак. Предстои изложба на проекта.