+359 (0)2 997 70 72[email_protected]

Важна информация за родителите на учениците от V.А и VIII.А клас в 78. СУ "Христо Смирненски"

Важна информация за родителите на учениците от V.А и VIII.А клас в 78. СУ

Уважаеми родители, 

Тъй като в V А клас има случай на положителен PCR тест на ученик, който е бил контактен с учениците от V А клас, считано от днес – 06.10.2020 г., паралелката на Вашите деца се карантинира за 14 дни до 19.10.2020 г. включително.

Ученикът има брат в VIII А клас в 78. СУ „Христо Смирненски“, който също е карантиниран. Учениците от VIII А клас не се карантинират.

Действията ни са съгласувани със СРЗИ и епидемиолозите.

Към момента, съгласно разпореждания на СРЗИ, не се правят тестове на учениците, но ако се забележи сиптоматика се звъни на личен лекар на децата и той решава какво да прави и как да действа. 

Присъственият учебен процес за V А клас ще се възстанови на 20.10.2020 год. /вторник/ при спазване на всички противоепидемични мерки!

Учебните занимания на учениците от V А клас ще протичат в Майкрософт Тиймс по извънредно седмично разписание, като учениците ще ползват профили, които ще получите по електронен път. Ще получите пълна информация и инструкции за работа с платформата и съдействие от наша страна при възникнали въпроси.

Списъци на учениците от V А клас с актуален адрес са изпратени към СРЗИ и учениците са подадени към Националната система за COVID-19. 

При необходимост не се колебайте да се свържете с ръководството на училището – 02/9977072.

 

Виж съобщението ТУК